Otomatik yedeklemeyi devre dışı bırakın

Google Fotoğraflar, fotoğraflarınızı ve videolarınızı yedeklemenin ve bunları cihazlar arasında senkronize etmenin kullanışlı bir yoludur. Ancak belki de tüm kayıtlarınızın otomatik olarak Google’ın sunucularına yüklenmesini istemiyorsunuzdur. Otomatik yüklemeyi nasıl devre dışı bırakabileceğinizi gösteriyoruz.

Reklamcılık

Adım adım talimatlarımızı izleyin veya hızlı başlangıç ​​kılavuzunu görüntüleyin.

1. adım:

Akıllı telefonunuzda Google Fotoğraflar uygulamasını açın ve sağ üstteki simgesine dokunun. Profil fotoğrafı Google hesabınız.
  1. Google Fotoğraflar uygulamasında sağ üst köşedeki simgesine dokunun Profil fotoğrafı ve sonra şuraya gidin: “Fotoğraf ayarları“.
  2. Bundan sonra “üzerine dokununDestek olmak“.
  3. Devre dışı bırakmak şimdi buradasın”Destek olmak” üzerinde Anahtar.


(işba)

Haberin Sonu

Google Fotoğraflar, fotoğraflarınızı ve videolarınızı yedeklemenin ve bunları cihazlar arasında senkronize etmenin kullanışlı bir yoludur. Ancak belki de tüm kayıtlarınızın otomatik olarak Google’ın sunucularına yüklenmesini istemiyorsunuzdur. Otomatik yüklemeyi nasıl devre dışı bırakabileceğinizi gösteriyoruz. Reklamcılık Otomatik Google Fotoğraflar yedeklemesi nasıl devre dışı bırakılır Adım adım talimatlarımızı izleyin veya hızlı başlangıç ​​kılavuzunu görüntüleyin. Resim 1 itibaren 4…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir